
با چه برنامه ای بنر طراحی کنیم ؟
همانطور که میدانید بنر تبلیغاتی برای معرفی محصولات در صفحات وب سایت و یا برخی از اپلیکیشنها مورد استفاده قرار میگیرند.
فهرست مطالب
از آنجایی که جذابیت تصویر یکی از ارکان اصلی ساخت بنر برای جلب توجه مخاطب میباشد، در ساخت بنر بیش از هر چیزی، ظاهر آن مطرح است. مهمترین مسأله برای انجام طراحی خوب، استفاده از یک برنامه مناسب است. اگر میخواهید بدانید که طراحی بنر سایت با چه نرمافزاری بهتر است، باید بگوئیم که فتوشاپ یکی از اصلیترین و بهترین برنامههای موجود است که میتوان به واسطه آن طراحیهای بینظیری را خلق کرد. البته طراحی با فتوشاپ به مهارت و تخصص نیاز داشته و زمان زیادی از شما خواهد گرفت. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی برنامههای کاربردی دیگر برای ساختن بنر بپردازیم.
برنامههای کاربردی برای ساخت بنر
از آنجایی که بنرها عمدتاً برای اهداف تبلیغاتی مورد استفاده قرار میگیرند، شیوهی طراحی آنها در جذب مخاطب بسیار حائز اهمیت است. اگرچه فتوشاپ یکی از تخصصیترین ابزارهای کاربردی در این زمینه است، اما خوشبختانه برنامه های کاربردی دیگری نیز برای ساختن بنر وجود داشته که به دانش گرافیکی حرفهای نیاز ندارند و پروسه طراحی را سادهتر کردهاند. این که برای طراحی از چه برنامهای استفاده کنیم، کاملاً به نوع نیازهای ما وابسته است. در این بخش به بررسی چند نمونه از برنامه های کاربردی برای درست کردن بنر میپردازیم و ویژگیهای هر یک را مورد بررسی قرار میدهیم.
۱. برنامه Easy Banner Creator
یکی از برنامههای کاربردی برای طراحی است که به دلیل سادگی و سهولت در استفاده به این نام شناخته میشود و فرمت مخصوص به خود (EBBF) را دارد. با استفاده از این برنامه به راحتی میتوانید بدون نیاز به هیچ دانشی، تنها با استفاده از ابزارهای موجود، اقدام به طراحی بنر گیف و غیر متحرک نمایید. در نهایت نیز میتوانید با استفاده از نرمافزارها و یا سایتهای آنلاین تبدیل فرمت، به فرمت دلخواه تبدیل نمایید. از بارزترین ویژگیهای این نرمافزار میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- تنوع بالا در قالبها و امکان شخصیسازی آنها
- وجود فونتهای متعدد برای استفاده در متون مورد نظر
- وجود پالت و طیف رنگی وسیع و سرعت عمل بالای این نرمافزار
- برخورداری از افکتهای متعدد تصویری و حرکتی و امکان انتخاب از میان گزینههای موجود
۲. برنامه EximiousSoft Banner Maker
یکی از برنامههای قدرتمند برای طراحی گیف های متحرک و دارای فرمت gif است. این برنامه که بر روی ویندوز قابل نصب است به دو صورت نصبی و پرتابل موجود است. از کاربردهای اصلی این برنامه میتوان به ساختن بنر، هدر سایت و دکمههای وبسایت اشاره کرد. مهمترین ویژگیهای آن عبارتند از:
- برخورداری از محیط گرافیکی آسان
- امکان نقاشی و طراحی عناصر مختلف و ساخت تصاویر گرافیکی
- بیش از ۲ هزار طرح بنر از پیش طراحی شده و بیش از ۲۰۰ طرح دکمه آماده
- برخورداری از امکانات متنوع با هدف افزایش سرعت طراحی حرفهای
- پشتیبانی کامل از فایلهای برداری، لایههای گرافیکی و فرمتهای png،jpg ، bmp، gif و …
- پشتیبانی از ابزارهای گوناگون برای ترسیم اشکال مختلف و بیش از ۲۰۰ افکت تصویری متنوع
۳. برنامه Banner Designer Pro
این برنامه به منظور طراحی برند در دو سیستم عامل ویندوز و مک مورد استفاده قرار میگیرد و توانایی ساخت بنر فلش را برای شما فراهم میکند. فرمتهای swf، jpeg، gif و html، فرمتهای خروجی پشتیبانی شده در این نرمافزار میباشند. از ویژگیهای مهم این برنامه ساده و کاربردی میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- امکان انجام کار بر روی چند بنر به صورت همزمان
- امکان زمانبندی و تعیین حرکت object ها و المانهای موجود
- بهینهسازی فایلهای خروجی برای استفاده در وب سایتها با حجم محدود و کیفیت مناسب
۴. برنامه Banner Design Studio
این برنامه که محصولی از شرکت Semworx Software میباشد، نرمافزاری برای ساخت بنر متحرک است. رابط کاربری ساده، تنوع و گستردگی انتخاب بین اشکال مختلف و همچنین وجود ابزارها و امکانات گوناگون توانسته این برنامه را به یکی از رایجترین و کاربردیترین نرمافزارها بین طراحان بنرهای تبلیغاتی تبدیل کند. از مهمترین خصوصیات و ویژگیهای این برنامه میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- بیش از ۴ هزار آیکن، شکل، دکلمه و تصویر از پیش ساخته
- دارای انواع مختلفی از افکتهای تصویری متحرک و غیر متحرک
- برخورداری از امکانات متنوع با هدف افزایش سرعت پروسه طراحی
- بیش از ۵۰۰ طرح بنر از پیش طراحی شده و بیش از ۴۵۰ بکگراند ثابت و متحرک
- بیش از ۱۰ فرمت گوناگون به منظور دریافت فایل خروجی مانند swf، jpeg، html، avi، pdf، bmp، tiff، png، jpg و …
سخن پایانی
در این مطلب با برنامهها و ابزارهای کاربردی برای طراحی بنر آشنا شدیم و دانستیم جذابیت تصویر یکی از ارکان اصلی ساخت بنر برای جلب توجه مخاطب میباشد. از آنجایی که یکی از دغدغههای اصلی شما این است که «با چه برنامه ای طراحی کنید»، در ادامه به معرفی تعدادی از برنامههای کاربردیای پرداختیم که به دانش و مهارت خاصی نیاز ندارند و به سادگی قابل استفاده هستند.