غیرفعالکردن موقت اکانت اینستاگرام؛ راهنمای جامع و تصویری
این مقاله به شما یاد میدهد که چطور حساب اینستاگرام خود را به صورت موقت غیرفعال کنید. برای این کار میتوانید از طریق صفحه غیرفعالسازی اینستاگرام «Instagram’s deactivation page» یا مرکز حسابهای متا «Meta’s Accounts Center» اقدام کنید. توجه داشته باشید که این دو روش فقط از طریق مرورگر وب در دسترس هستند.
غیرفعال کردن حساب اینستاگرام از طریق مرورگر
برای غیرفعال کردن موقت حساب اینستاگرام خود، نمیتوانید از اپلیکیشن موبایل استفاده کنید. در عوض، باید این کار را از طریق یک مرورگر وب انجام دهید.
مراحل زیر را دنبال کنید:
1. به صفحه غیرفعالسازی حساب اینستاگرام «Instagram’s deactivation page» بروید و در صورت نیاز، وارد حساب کاربری خود شوید.
2. از منوی کشویی، دلیلی را برای غیرفعال کردن حساب خود انتخاب کنید.
3. به دلیل انتخابتان، ممکن است منوهای دیگری داشته باشید یا پیشنهادهای متفاوتی دریافت کنید.
- این یک موضوع موقت است و من برمیگردم (This is temporary, I’ll be back): میتوانید حسابتان را بهطور خودکار بین ۱ تا ۷ روز فعال کنید یا آن را برای همیشه غیرفعال نگه دارید.
- افرادی برای دنبال کردن پیدا نمیکنم (Can’t find people to follow): لینکهایی به صفحاتی برای پیشنهاد دنبال کردن به شما داده میشود.
- میخواهم محتوایی از پیجم را حذف کنم اما نمیتوانم (Want to remove something): لینکهایی برای حذف محتوا به شما پیشنهاد میشود.
- این روزها خیلی پرمشغله هستم/حواسپرتی زیاد (Too busy/too distracting): راهنمای حذف برنامه از دستگاهتان را خواهید دید.
- از تبلیغات زیاد کلافه شدم (Too many ads): اینستاگرام لینکی برای توضیح نحوه نمایش تبلیغات ارائه میدهد.
- کار با اینستاگرام را بلد نیستم (Trouble getting started): به صفحهای با نکات و راهنماییهای شروع کار در اینستاگرام هدایت میشوید.
- نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی (Privacy concerns): لینکهایی به مقالاتی دربارهی خصوصی کردن حساب، بلاک کردن و لغو دنبال کردن دریافت میکنید.
- نگران افشای دادههای خود هستم (Concerned about my data): هیچ پیشنهاد یا راهنمایی خاصی ارائه نمیشود.
- یک حساب دوم ساختم (Created a second account): اینستاگرام از شما میخواهد حسابی را که میخواهید غیرفعال کنید، تأیید کنید.
- دلایل دیگری دارم (Something else): هیچ پیشنهاد یا راهنمایی خاصی ارائه نمیشود.
4. دلیل شما هرچه که باشد، برای ادامه، رمز عبور خود را وارد کنید.
5. روی غیرفعال کردن موقت حساب کاربری «Temporarily Deactivate Account» کلیک کنید.
6. حساب شما غیرفعال خواهد شد. این کار را فقط میتوانید هفتهای یک بار انجام دهید.
نحوه غیرفعال کردن با استفاده از مرکز حسابهای متا «Meta’s Accounts Center»
اگر میخواهید چندین حساب خود را به صورت همزمان غیرفعال کنید، میتوانید از مرکز حسابهای متا استفاده کنید. این روش سریعتر است.
نحوه دسترسی به مرکز حسابها:
1. در مرورگر خود به آدرس مرکز حسابها بروید.
همچنین میتوانید از بخش تنظیمات اینستاگرام خود در مرورگر وارد شوید. برای این کار، روی «بیشتر» (More) و سپس «تنظیمات» (Settings) کلیک کنید. در صفحه تنظیمات، گزینه «مشاهده بیشتر در مرکز حسابها» (See more in Accounts Center) را انتخاب کنید.
2. در سمت چپ صفحه، گزینه اطلاعات شخصی (Personal Details) را انتخاب کنید.
3. روی مالکیت و کنترل حساب «Account ownership and control» کلیک کنید.
4. روی غیرفعال کردن «Deactivation » یا حذف «deletion» کلیک کنید.
5. حساب کاربری خود را انتخاب کنید.
6. حبابی که در کنار گزینهی غیرفعال کردن حساب کاربری «Deactivate account» قرار دارد، باید به صورت پیشفرض انتخاب شده باشد. در صورتی که اینگونه نیست، آن را انتخاب کرده و سپس روی گزینهی ادامه کلیک کنید.
7. در صفحه بعد، رمز عبور خود را وارد کنید و گزینه ادامه (Continue) را انتخاب کنید.
8. دلیل غیرفعال کردن حساب کاربری خود را انتخاب کنید و سپس روی ادامه کلیک کنید.
9. بر اساس دلیل انتخابی شما، صفحه بعد ممکن است شامل راهنماییها یا گزینههای بیشتری باشد.
به عنوان مثال، اگر گزینه «فقط به یک استراحت نیاز دارم» را انتخاب کنید، میتوانید حساب خود را تا هفت روز به صورت خودکار دوباره فعال کنید.
گزینههای بیشتر را فعال کرده و سپس روی «ادامه» کلیک کنید.
10. در نهایت، برای اتمام فرآیند، گزینه غیرفعال کردن حساب کاربری (Deactivate account) را انتخاب کنید.
11. با تکرار این مراحل و انتخاب یک حساب کاربری دیگر در گام پنجم، میتوانید به سرعت حسابهای دیگر را غیرفعال یا حذف کنید.
غیرفعال کردن حساب اینستاگرام به چه معناست؟
وقتی یک حساب اینستاگرام را غیرفعال میکنید، در واقع آن را به صورت موقت مخفی میکنید. در این حالت، پروفایل، پستها، کامنتها و لایکهای شما از دید دیگران پنهان میشوند و در نتایج جستجو نیز نمایش داده نمیشوند. همچنین، نام شما از لیست فالوورهای افرادی که دنبال کردهاید حذف میشود.
با این حال، حساب شما به طور کامل حذف نمیشود و اطلاعات شما همچنان در سرورهای اینستاگرام باقی میماند.
چگونه حساب غیرفعال شده را دوباره فعال کنیم؟
برای فعال کردن مجدد حساب، کافی است با نام کاربری و رمز عبور خود وارد اینستاگرام شوید. به محض ورود، پروفایل شما دوباره قابل مشاهده میشود و تمامی اطلاعات قبلیتان برمیگردد.
منبع: lifewire












